header.home link

Robert Taks neemt fakkel over van Eddy Leloup bij Milcobel

24 juni 2021

Robert Taks zal met onmiddellijke ingang de functie opnemen van directeur Milk & Farms ad interim bij Milcobel. “Zijn mandaat zal alvast één jaar duren”, laat de zuivelcoöperatie weten. “In afwachting van een permanente invulling van de rol, zal Robert Taks de nodige transformaties binnen de afdeling realiseren.”

Lees meer over:
Robert Taks_Milcobel

Eddy Leloup kondigde zijn vertrek bij Milcobel eerder dit jaar al aan. Leloup was ruim 12 jaar actief binnen Milcobel. In die periode stond hij – samen met z’n medewerkers in het Departement Milk & Farms – (voorheen ‘Coöperatiezaken) – in voor het relatiebeheer met de leden-leveraars van de coöperatie. Nu is er dus meer duidelijkheid wie de nieuwe directeur Milk & Farms zal worden – of toch al voor minstens één jaar: Robert Taks.

Uitgelicht
Eddy Leloup heeft aangekondigd dat hij stopt als Directeur Milk & Farms bij Milcobel. “Het is een weloverwogen en persoonlijke keuze”, benadrukt hij. Daardoor zullen welis...
22 januari 2021 Lees meer

Taks heeft een zeer uitgebreide zuivelervaring en heeft de voorbije zeven jaar een sterk parcours afgelegd binnen Milcobel als Plant Manager Kallo en de laatste twee jaar als Plant Manager Schoten waar hij de sluiting heeft begeleid, laat de zuivelcoöperatie weten.

“De rode draad in mijn carrière was voor mij steeds leiden en verbinden vanuit een bijzonder rijke ervaring in de zuivelsector en mezelf dienstbaar op te stellen zonder de finale doelstellingen uit het oog te verliezen”, reageert Taks. “Deze karakteristieken zullen zeker in de coöperatieve werking van Milcobel van pas komen.”

Bron: Eigen verslaggeving

Beeld: Milcobel

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek