Vaders ontbijten zondag tussen de koeien

Op elf landbouwbedrijven kunnen vaders, samen met hun gezin, zondag terecht voor een ontbijt met verse hoeveproducten. Letterlijk en figuurlijk tussen de koeien.
12 juni 2009  – Laatst bijgewerkt om 4 april 2020 14:49
Lees meer over:

Heel wat vaders zullen zondag op een smakelijke verrassing getrakteerd worden. Op elf landbouwbedrijven uit Oost- en West-Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk kunnen ze, samen met hun gezin, terecht voor een ontbijt met verse hoeveproducten, letterlijk en figuurlijk tussen de koeien.

Na het ontbijt met vers fruitsap, melk, boerenbrood en eitjes, kaas en yoghurt zullen de gasten een blik werpen achter de schermen van de boerderij. Met de landbouwer als gids kunnen ze op die manier ook proeven van het reilen en zeilen op een modern landbouwbedrijf. En omdat het zondag nu eenmaal vaderdag is, gaan alle papa's naar huis met een smakelijke verrassing.

Het project is een gezamenlijk initiatief van de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Accueill Champêtre en Wallonie, Novagri en Savoir Vert. Het wordt financieel ondersteund door het programma voor plattelandsontwikkeling en het Europese Interreg-project 'Onthaal op de boerderij in de Grensstreek'. De deelnemende bedrijven zijn hoeveproducenten die thuis of op de markt hun producten verkopen. 

Meer informatiebeestig & koe(l) ontbijt 

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek