header.home link

Stem mee voor de Potato Europe Innovation Awards

17 augustus 2021

De vakbeurs PotatoEurope kan dan wel niet doorgaan, de uitreiking van de Innovation Awards blijft wel op de planning staan. Nog tot eind augustus kan je stemmen op drie innovaties in de sector.

Lees meer over:
aardappelveld-potatoeurope-1200

De organisatie van de vakbeurs PotatoEurope besliste eind juli om de editie van 2021, die op 1 en 2 september zou doorgaan in Nederland, te annuleren als gevolg van de coronacrisis. De aardappelbeurs strijkt om de vier jaar neer in Nederland. Maar door het stijgend aantal besmettingen bij onze noorderburen en de onzekerheid die daarmee gepaard ging, kregen de organisatoren geen officiële goedkeuring.

De innovatieprijzen zullen wel uitgereikt worden. “Innovatie in de aardappelindustrie is van cruciaal belang”, klinkt het bij de organisatie, die erop wijst dat dat ook het centrale thema was voor dit jaar. “Daarom zal de vakjury op 1 september de Potato Europe Innovation Awards toekennen.”

Die vakjury zal drie awards uitreiken voor innovatieve producten en diensten van de bedrijven die van plan waren om als exposant deel te nemen aan de beurs. Uit een totaal van 32 deelnemers heeft de jury drie bedrijven geselecteerd die het meest innovatieve product of dienst aanbieden.

Nucrop van Crop.zone

Microtubers van E Green Global (EGG)

De smart Bigbag van HZPC

Bepaal mee wie de publieksprijs wint op de website van Potato World.

Bron: Eigen verslaggeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek