Kaasmakerij Passendale zoekt extra werknemers

Ondanks de crisis zijn er nog altijd bedrijven die uitbreiden en extra personeel in dienst nemen. Eén ervan is de Kaasmakerij Passendale, die tijdens een jobcafé op 7 maart op zoek gaat naar 19 nieuwe werknemers. "Dankzij de overname door Bongrain groeit onze afzetmarkt in het buitenland, maar ook op de binnenlandse markt merken we een groei", luidt het.
26 februari 2009  – Laatst bijgewerkt om 14 september 2020 14:07
Lees meer over:

Ondanks de crisis zijn er nog altijd bedrijven die uitbreiden en extra personeel in dienst nemen. Eén ervan is de Kaasmakerij Passendale, die tijdens een jobcafé op 7 maart op zoek gaat naar 19 nieuwe werknemers. "Dankzij de overname door Bongrain groeit onze afzetmarkt in het buitenland, maar ook op de binnenlandse markt merken we een groei", luidt het.

De Kaasmakerij is alom gekend voor zijn vlaggenschip Passendale, maar ook voor kazen als Père Joseph, Wijnendale en de nieuwe Westhoek. Momenteel werken er 120 mensen in de vestiging in Passendale, maar het bedrijf breidt uit, verhoogt zijn productiecapaciteit en neemt dus extra medewerkers in dienst.

Anderhalf jaar geleden werd de Kaasmakerij Passendale nog overgenomen door de Franse groep Bongrain, het grootste familiale zuivelbedrijf ter wereld met vestigingen in 26 landen. Bongrain produceert onder meer de bekende kaas Chaumes. Dankzij die fusie groeit de afzetmarkt, maar ook in eigen land is volgens personeelsmanager Joke Reynaert sprake van een "duidelijke groei".

"Daarom zoeken we mensen met een positieve ingesteldheid, twee handen aan hun lijf, een zekere technische kennis om machines te bedienen en zin voor hygiëne. Er zijn vacatures in het ploegensysteem en in het weekend", aldus Reynaert. Ze verwacht dat heel wat volk zal afzakken naar het jobcafé in Passendale, ook van ver buiten de regio. Dankzij de VDAB-website kreeg de Kaasmakerij al reacties uit onder meer Wilrijk, Sint-Niklaas en zelfs Hasselt.

 

Bron: Het Nieuwsblad

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek