header.home link

Barry Callebaut opent chocoladefabriek in Mexico

19 januari 2009
Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft een nieuwe chocoladefabriek geopend in het Mexicaanse Monterrey. Het gaat om de derde grootste productiesite van Barry Callebaut, met een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 100.000 ton. De totale investering voor de fabriek bedroeg ongeveer 40 miljoen dollar. Barry Callebaut is actief in 26 landen en stelt meer dan 7.000 mensen tewerk.
Lees meer over:

Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft een nieuwe chocoladefabriek geopend in het Mexicaanse Monterrey. Het gaat om de derde grootste productiesite van Barry Callebaut, met een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 100.000 ton. De totale investering voor de fabriek bedroeg ongeveer 40 miljoen dollar.

De uitbreiding in Mexico moet Barry Callebaut toelaten om voet aan wal te krijgen op de lokale Mexicaanse markt en in Centraal- en Zuid-Amerika. "Onze nieuwe chocoladefabriek in het Mexicaanse Monterrey moet het mogelijk maken om tegemoet te komen aan ons toenemend aantal professionele klanten in de regio. De expansie in Mexico heeft onze positie als grootste chocoladeproducent in Noord-Amerika versterkt", zegt de Belg Patrick De Maeseneire, topman van Barry Callebaut.

Barry Callebaut is actief in 26 landen en stelt meer dan 7.000 mensen tewerk. De chocoladeproducent heeft ook een belangrijke productiesite in België, in Wieze.

Bron: Belga

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek