header.home link

Doe mee aan de Week van de Korte Keten

4 februari 2022

Met de slogan “Proef het verschil” organiseren de Vlaamse provincies, de Vlaamse overheid, Steunpunt Korte Keten en VLAM opnieuw de Week van de Korte Keten. Van 14 tot 22 mei 2022 wordt alles in het werk gesteld om de korte keten beter bekend te maken bij het grote publiek.

Lees meer over:

Wil je als producent in de korte keten graag mee de korte keten onder de aandacht brengen om zo de kloof tussen burger en boer te verkleinen? Organiseer dan tijdens de Week van de Korte Keten, tussen 14 en 22 mei, een leuke activiteit: een opendeurdag, een drive-in, een workshop, enz.

Registreer je activiteit vooraf op de UITdatabank met het label” Lekker lokaal” of de tekst “Week van de Korte Keten”. Zo komen jouw activiteiten op de website www.weekvandekorteketen.be terecht, de centrale communicatieplaats voor de Week van de Korte Keten. De verschillende partners werken samen om deze speciale week bekend te maken bij het brede publiek.

Tips en tricks

Op 16 februari vindt er een online inspiratiesessie plaats waar het Steunpunt Korte Keten je praktische info bezorgt om een succesvolle activiteit op het getouw te zetten op jouw bedrijf tijdens de Week van de Korte Keten. Enkele deelnemers aan de vorige edities zullen er bovendien vertellen over hun ervaringen. Meer info en de inschrijvingslink voor de inspiratiesessie vind je op www.weekvandekorteketen.be/voor-producenten.

Bron: Eigen verslaggeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek