Zetes gaat broden traceren voor Premier Foods

Zetes, de specialist in elektronische identificatie van goederen en personen, heeft een naar eigen zeggen "aanzienlijk" contract binnengehaald bij de Britse voedselproducent Premier Foods. Dat heeft Zetes meegedeeld zonder financiële details bekend te maken.
8 september 2009  – Laatst bijgewerkt om 14 september 2020 14:09
Lees meer over:

Zetes, de specialist in elektronische identificatie van goederen en personen, heeft een naar eigen zeggen "aanzienlijk" contract binnengehaald bij de Britse voedselproducent Premier Foods. Dat heeft Zetes meegedeeld zonder financiële details bekend te maken.

Zetes zal in een eerste fase zorgen voor de elektronische opvolging van de bewegingen van goederen in drie vestigingen van Hovis, de divisie van Premier Foods waar elke dag twee miljoen broden worden geproduceerd. "Afhankelijk van het succes van de initiële pilootfase overweegt de divisie een volledige uitrol van de oplossing in alle 23 sites in het Verenigd Koninkrijk in 2010", stelt Zetes in een persbericht.

"Het project zal bijdragen tot de vooropgestelde objectieven voor 2009", voegt het bedrijf toe. De prognoses voor 2009, stabiele resultaten tegenover 2008, blijven gehandhaafd, preciseert Zetes-woordvoerster Sarah Dheedene.

Bron: Belga

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek