header.home link

Organisatoren Agribex optimistisch over editie 2021

Eind januari werd de laatste hand gelegd aan de inschrijvingsdossiers van Agribex 2021. Wellicht vallen de eerste mapjes vrijdag 5 februari bij de kandidaat-exposanten in de bus. “Daarmee is Agribex 2021 officieel gelanceerd”, klinkt het bij de organisatoren. De volgende editie van de landbouwbeurs vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 december 2021 in de Brussels Expo.

3 februari 2021  – Laatste update 3 februari 2021 19:23
Lees meer over:

Hoewel de coronapandemie het voorbije jaar heel ons sociaal en economisch leven overhoop heeft gehaald, is Fedagrim, organisator van de tweejaarlijkse landbouwbeurs, ervan overtuigd dat er licht is aan het eind van de tunnel. “Agribex 2021 zal kunnen doorgaan, zelfs al moeten er nog enkele beschermende maatregelen voorzien worden”, klinkt het. “Na maandenlang in hun bewegingsvrijheid beperkt te zijn geweest, kijken bezoekers reikhalzend uit naar de eerste grote post-coronabeurzen. Iedereen wil weer onder collega’s zijn, wil weer de geur van nieuwe machines opsnuiven en de glinstering van opgepoetste carrosserieën in de spots zien.”

Fedagrim is ervan overtuigd dat ook heel wat bedrijven uitkijken naar nieuwe beurzen en verwacht dat de respons groot zal zijn. “We gaan ervan uit dat bedrijven vertrouwen hebben in de gunstige afloop van de coronacrisis tegen eind december en spoedig hun deelname-intenties bevestigen”, laat Fedagrim weten.

Agribex 2021 zal kunnen doorgaan, zelfs al moeten er nog enkele beschermende maatregelen voorzien worden

Fedagrim - Organisator Agribex

De organisatie van Agribex neemt meerdere maanden in beslag en zonder de effectieve inschrijvingen kan er niet begonnen worden. “We hebben alle begrip voor de financiële risico’s die de exposant moet afwegen en we voorzien daarom gepaste tegemoetkomingen als de beurs in extremis toch zou moeten afgelast worden”, aldus Fedagrim.

Meer info over de andere hoogtepunten van de editie 2021 volgt later, maar de organisatoren lichten toch al een tipje van de sluier. “De Professionele Dag en de Ladies’ Day staan weer op het programma (resp. op woensdag 8 en donderdag 9 december) evenals de uitwerking van diverse thema-eilanden die een blik op de landbouw en veeteelt van de toekomst zullen bieden”, klinkt het.

De volgende editie van Agribex vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 december 2021 in de Brussels Expo. Voor meer info: kijk op www.agribex.be.

Bron: Eigen verslaggeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek