header.home link

Groene Kring viert 50 jaar inzet voor jonge land- en tuinbouwers

8 januari 2021

Vijftig jaar inzet voor en door jongeren met een hart voor land- en tuinbouw. Dat wil Groene Kring vieren met een tijdelijk nieuw logo en tal van activiteiten en evenementen gedurende het hele jaar. “Duizenden jongeren uit verschillende generaties zijn lid geweest van onze organisatie. Exact 50 jaar na de oprichting van Groene Kring willen we het startschot geven van ons jubileumjaar”, zegt voorzitter Bram Van Hecke.

Lees meer over:
jubileum Groene Kring 50 jaar

Vandaag is Groene Kring de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Sinds 1971 lang kunnen jongeren tot en met 35 jaar met een hart voor land- en tuinbouw bij de organisatie terecht voor ontspanning, opleiding en belangenverdediging. In Vlaanderen en Oost-België zijn er in totaal 43 gewesten, elk een eigen bestuur van vrijwilligers die vergaderingen en activiteiten organiseren. Ook volgen ze de lokale land- en tuinbouw op.

Met de lancering van een nieuw tijdelijk logo wil Groene Kring het feestjaar inluiden met tal van feestelijkheden. Zo krijgen alle leden een unieke kalender cadeau, wordt er een stickeractie uitgerold, verschijnt er een boek en vieren alle Groene Kringleden tezamen feest in de tweede helft van het jaar. “Maar er staan nog heel wat activiteiten op de planning om onze vijftigste verjaardag te vieren. Wie ons kent, weet dat goed vieren iets is dat we heel goed kunnen, aldus ondervoorzitter Sam Magnus.

Bron: Eigen verslaggeving

Beeld: Groene Kring

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek