header.home link

ForFarmers breidt fabriek in Izegem uit ten koste van vestiging in Ingelmunster

24 september 2021

ForFamers plant om zijn fabriek in Izegem te vergroten en te moderniseren. Tegelijk sluit de Nederlandse veevoederfabrikant zijn productielocatie in Ingelmunster. De volumes worden overgeheveld naar de vestiging in Izegem.

Lees meer over:

ForFarmers heeft ervoor gekozen om één van de twee huidige fabrieken in West-Vlaanderen te moderniseren tot een efficiënte en duurzame productielocatie. “Na een grondige analyse bleek investeren in de productielocatie Izegem de beste keuze”, zegt het bedrijf in een persbericht. De productieactiviteiten in Ingelmunster worden hierdoor eind 2022 stopgezet.

Daarnaast zal ook de productie van pluimveevoeders, zowel voor legpluimvee- als voor vleeskuikenhouders, ondergebracht worden in een andere fabriek, waarover later zal worden gecommuniceerd. De productie van varkens- en rundveevoeders zal vanaf begin 2023 volledig in de productielocatie Izegem gebeuren.

“We onderstrepen met de aanpassing van de fabriek in Izegem het belang dat we hechten aan het leveren van een constante kwaliteit van voeders en een hoge leveringsbetrouwbaarheid”, vertelt Tom Timmerman, algemeen directeur van ForFarmers België. “Door de vergrote opslagcapaciteit kunnen we straks gebruikmaken van een nog ruimere keuze aan grondstoffen die door ons ervaren team wordt verwerkt tot innovatieve en duurzame voederconcepten. Hiermee geven we een antwoord op klantbehoeftes van vandaag en de toekomst.”

Het bedrijf benadrukt nog dat alle medewerkers van de productielocatie Ingelmunster na de sluiting zullen overgeplaatst worden naar Izegem.

Bron: Eigen versalggeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek