header.home link

#Coronacreativiteit: United Experts geeft geen verjaardagsfeest, wel gratis advies

12 januari 2021

United Experts, het kennisnetwerk waaronder onder meer het adviesbureau voor de landbouw DLV valt, viert zijn 25ste verjaardag. “We vieren geen groot feest, maar willen onze kennis gratis ter beschikking stellen van goede doelen.” De adviesgroep lanceert een projectoproep en maakt een budget van 70.000 euro vrij voor verschillende projecten die een goed doel behartigen.

Lees meer over:

United Experts is op zoek naar verenigingen in heel België die zich dagelijks inzetten voor de maatschappij. “Het kan gaan om opvanghuizen voor mensen met een beperking, verenigingen voor kwetsbare jongeren, initiatieven voor mensen met een burn-out, jeugdbewegingen die dromen van eigen lokalen, …. Stuk voor stuk belangrijke aspecten in onze maatschappij waar wij graag onze expertise voor willen inzetten”, klinkt het.

Stimulans voor innovatie

Met een budget van 70.000 euro wil de groep organisaties steunen die advies en begeleiding nodig hebben op het vlak van landschapsinrichting, beheerplan rond biodiversiteit, vergunningsaanvragen, herbestemming van panden, etc. “Op deze manier willen we de innovatie- en ondernemerschapscultuur bij verenigingen met een maatschappelijk belang stimuleren”, luidt het.

25 jaar DLV

In 1996 werd DLV, het bouwadviesbureau voor de landbouw, boven het doopvont gehouden. Vandaag is het, samen met 10 andere vennootschappen, onderdeel van de adviesgroep United Experts. De groep begeleidt en adviseert ondernemers die actief zijn op het platteland, in de industrie en in de natuur.


De projectoproep staat open tot 28 februari 2021. De selectiecriteria en de opstelling van het aanvraagdossier vind je op www.unitedexperts.be/25jaar. Tussen 28 februari en 28 maart worden alle aanvragen beoordeeld door een jury. Op 28 maart worden de winnende projecten bekend gemaakt.

Bron: Eigen verslaggeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek