Pierre Stevens wordt nieuwe CFO bij Milcobel

Pierre Stevens treedt op 1 januari 2021 aan als Chief Financial Officer (CFO) van Milcobel, zo meldt de zuivelcoöperatie in een persbericht. “Pierre brengt een zeer uitgebreide expertise in finance en change management met zich mee, voortbouwend op zijn ervaring binnen Procter & Gamble en Danone, in zowel lokale als internationale functies”, klinkt het.

2 november 2020  – Laatste update 2 november 2020 14:35
Lees meer over:

Pierre Stevens doorliep binnen Procter & Gamble gedurende 10 jaar verschillende financial management posities binnen verschillende entiteiten en in verschillende landen.

Na zijn overstap in 2007 naar Nutricia werd hij financieel directeur Benelux. Na de overname door Danone werd hij Regional Finance Director Atlantic Region voor Danone Baby Nutrition. Op deze ervaring kon hij verder bouwen in zijn opdracht voor de Water-divisie van Danone, waar Pierre VP Finance werd voor de regio AsiaPac met uitvalsbasis in Singapore. In zijn laatste functie bij Danone was hij General Manager van de Water-divisie voor de regio Nordics, gevestigd in Kopenhagen.

“We zijn verheugd om Pierre met zijn rijke, internationale finance-ervaring te mogen verwelkomen binnen Milcobel”, zegt CEO Nils van Dam. “We zijn er van overtuigd dat we samen met Pierre de verdere professionalisering van al onze finance-processen snel vorm zullen kunnen geven. Wij rekenen ook op zijn uitgebreide ervaring in change management om de ‘Feniks Strategie 2025 & beyond’ uit te rollen. Het transformatieproject is cruciaal om snel van Milcobel een sterke en competitieve zuivelspeler te maken.”

De plannen voor dat transformatieproject deed van Dam vorige week uit de doeken tijdens een ledenvergadering. In een gesprek met VILT fileerde hij ook de structurele problemen waarmee de coöperatie te kampen heeft.

Bron: Eigen verslaggeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek