Nieuwe kaascampagne Belgische kazen

Op 20 september start VLAM een offensief om de Belgische kazen in de schijnwerpers te plaatsen. De slogan van de nieuwe kaascampagne luidt Belgische kazen. Zo de streken, zo de kazen. De nieuwe campagne zet het rijke aanbod van Belgische kazen in de verf door elke kaas te linken aan een streek.
17 september 2004  – Laatst bijgewerkt om 4 april 2020 14:28
Op 20 september start VLAM een offensief om de Belgische kazen in de schijnwerpers te plaatsen. De slogan van de nieuwe kaascampagne luidt Belgische kazen. Zo de streken, zo de kazen.

Met de nieuwe kaascampagne gooit VLAM het over een andere boeg. Uit recent kwalitatief onderzoek blijkt dat het begrip Belgische kazen wel geëvolueerd is naar rijkelijker en meer volwassen, maar dat de consument nog over te weinig kennis over Belgische kazen beschikt. Hij weet alleen dat er een enorm aanbod aan Belgische kazen bestaat maar integreert ze te weinig in zijn dagelijks leven. De nieuwe campagne moet hiervoor een gepast antwoord bieden.

De nieuwe campagne zet het rijke aanbod van Belgische kazen in de verf door elke kaas te linken aan een streek. De slogan van de campagne luidt : “Belgische kazen. Zo de streken, zo de kazen.” De tv-spots van de nieuwe campagne beginnen steeds met een Belgische landkaart, die is samengesteld uit verschillende kazen. Er wordt ingezoomd op één bepaalde kaas horend bij een plaats ergens in België. Daar proberen de bewoners ons te bewijzen dat hun kaas de beste van het land is.

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek