28-jarige Hilde De Sutter is Schoonste Boerin

In de Brielpoort te Deinze werd de 28-jarige Hilde De Sutter uit Gijzenzele zaterdag geproclameerd tot Schoonste Boerin van Vlaanderen. Na de verkiezingsshow kozen jury en publiek unaniem voor de melkveehoudster. Twee jaar lang zal De Sutter fungeren als ambassadrice van de land- en tuinbouw. Ze volgt Kathleen Baeteman op die twee jaar geleden de allereerste verkiezing won.
12 september 2004  – Laatst bijgewerkt om 4 april 2020 14:28
In de Brielpoort te Deinze werd de 28-jarige melkveehoudster Hilde De Sutter uit Gijzenzele zaterdag geproclameerd tot Schoonste Boerin van Vlaanderen. Na de verkiezingsshow kozen jury en publiek unaniem voor de melkveehoudster. Twee jaar lang zal De Sutter fungeren als ambassadrice van de land- en tuinbouw. Ze volgt Kathleen Baeteman op die twee jaar geleden de allereerste verkiezing won.

Het podium werd vervolledigd door Els Willem en Isabelle Baeyens die respectievelijk tweede en derde eindigden. De 25-jarige Els Willem uit Zuienkerke baat samen met haar ouders een stierenkwekerij en een loonwerkbedrijf uit, terwijl de 31-jarige Isabelle Baeyens met haar man twee melkveebedrijven uitbaat in Lokeren.

Hilde De Sutter was ontroerd na haar overwinning. "Ik had hier echt naar uitgekeken en hoop dan ook een waardige opvolgster te worden van Kathleen Baeteman". De overwinning levert haar alvast geen windeieren op. Ze krijgt voor één jaar een tractor van New Holland mee naar huis. Daarnaast steekt ze ook een citytrip, een kledingcheque en maïszaad op zak.

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek