header.home link

TV-tip: ‘Van droom tot tuin’

9 juli 2021

Ben je van plan om je tuin eens wat grondiger aan te pakken? Ben je op zoek naar creatieve ideeën, inventieve oplossingen? Goed nieuws dan! Op 26 september start op Eclips TV en Plattelands TV een gloednieuwe groene reeks boordevol inspiratie: ‘Van droom tot tuin’. De reeks komt er in samenwerking met VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing.

Lees meer over:
tuin-tvprogramma_VLAM

 Voor de uitwerking van ‘Van droom tot tuin’ werd beroep gedaan op twee bekende groenexperten: groenjournalist Marc Verachtert en presentator Gil Claes, die al heel wat tuinprogramma’s realiseerden voor onder andere VRT, Vitaya en verschillende regionale zenders. Zij stellen in tien afleveringen een bonte verzameling aan tuinen voor. Zowel werven in opbouw als netjes afgewerkte tuinen in de meest uiteenlopende stijlen en formaten passeren de revue: van strak tot romantisch, van klimaattuin tot daktuin en zowat alles daartussen.

Geregeld verschijnt een productspecialist op het appel met heel begrijpelijke uitleg over een technische nieuwigheid, of hoe een probleem op professionele manier wordt aangepakt. Ervaren tuinaannemers geven meer uitleg over hun specifieke werkwijze. De nieuwe reeks start met een bezoek aan een veelzijdige familietuin met heel wat originele hoekjes. “Niet te missen als je graag wat ideeën opdoet voor je eigen groene plekje”, klinkt het bij VLAM.


De reeks wordt zowel uitgezonden op Plattelands TV als op Eclips TV. Meer info over de uitzendmomenten vind je op de websites plattelandstv.be en eclipstv.be. Je zal alle afleveringen kunnen herbekijken via www.tuinaannemer.be.

Bron: Eigen verslaggeving

Beeld: VLAM

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek