header.home link

E-loket Departement Landbouw en Visserij geoptimaliseerd

9 januari 2023

Een verbeterde navigatie en een duidelijkere lay-out, dat zijn de nieuwigheden van de geüpdatete versie van het e-loket die het Departement Landbouw en Visserij dinsdag online plaatst.

Lees meer over:

In de loop van 2022 werd het e-loket van het Departement Landbouw en Visserij volledig herwerkt. Deze update is gebaseerd op feedback van gebruikers en heeft tot doel zowel de gebruiksvriendelijkheid als de uitstraling van het e-loket te verbeteren.

Naast een verbeterde navigatie en duidelijkere lay-out, is het e-loket nu ook geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten. Het mobiele aanbod is op dit moment beperkt, maar zal in de toekomst uitgebreid worden.

Het Departement Landbouw en Visserij streeft naar een verbeterde gebruikerservaring en hoopt ervoor te zorgen dat nog meer mensen het e-loket zullen gebruiken, wat zal leiden tot een efficiëntere afhandeling van aanvragen en een betere dienstverlening.

Ga naar het e-loket: www.landbouwvlaanderen.be

Uitgelicht
Het e-loket van het Departement Landbouw en Visserij blijft groeien. Omdat data een steeds belangrijkere rol spelen in de landbouw, wordt het e-loket versterkt met een module...
7 september 2018 Lees meer

Bron: Eigen berichtgeving

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek