#Coronacreativiteit: BelOrta trekt met foodtruck naar zorgpersoneel

Om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken, trekt BelOrta met een foodtruck langs zeven Belgische ziekenhuizen. “Op deze manier willen we het zorgverlenend personeel trakteren op een smakelijke en welverdiende pauze”, klinkt het.

17 november 2020  – Laatst bijgewerkt om 17 november 2020 12:07
Lees meer over:

Tijdens deze moeilijke periode wil BelOrta het zorgpersoneel bedanken voor de tomeloze inzet van het afgelopen jaar. “Met een foodtruck boordevol Migo-peren gaan we gedurende twee dagen langs bij zeven Belgische ziekenhuizen om iedereen niet alleen een hart, maar ook een peer onder de riem te steken”, klinkt het bij BelOrta. “Op die manier zullen ruim 20.500 peren zorgen voor een welverdiende pauze.”

Met dit kleine gebaar willen we een glimlach toveren op de gezichten van het zorgpersoneel

Laurent De Smedt - Divisiehoofd fruitverkoop BelOrta

Naar jaarlijkse gewoonte ondersteunt Migo een goed doel in het teken van de "Happy Month". Dit jaar werd besloten om het zorgpersoneel te steunen. “De krachttoeren van de zorgsector zijn bewonderenswaardig”, vertelt Laurent De Smedt, divisiehoofd fruitverkoop bij BelOrta. “Met dit kleine gebaar willen we een glimlach toveren op de gezichten van het zorgpersoneel en hen bedanken voor alles wat ze het voorbije jaar hebben klaargespeeld.”


Ken jij nog een leuk voorbeeld van #Coronacreativiteit? Laat het ons weten via het contactformulier of via info@vilt.be!

Bron: Eigen verslaggeving

Beeld: BelOrta

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek