header.home link

Meer peulvruchten: van lokaal geoogst tot op jouw bord: Resultaten van het relanceproject PEULCHAIN

dinsdag, 30 mei 2023
Proefplatform eiwitteelten, Burgemeester Van Gansberghelaan 96, 9820 Merelbeke, België
ILVO
Schrijf je in event.event register at https://ilvo.vlaanderen.be/nl/meer-peulvruchten-van-lokaal-geoogst-tot-op-jouw-bord#entry:299224@1

ILVO en het Vlaams Instituut Gezond Leven brengen nieuws over minstens 14 peulvruchten die de consument hier al met gemak kan vinden en klaarmaken… en die de boer misschien -meer dan hij vandaag doet - kan telen. Peulchain heeft onderzocht waar het nog knelt, hoe consumenten en (groot)keukens echt kijken naar peulen in de pot, welke evolutie zich voltrekt in het onderzoek en in de agrovoedingsketens.

Waar: Proefplatform eiwitteelten, ILVO, Merelbeke. U parkeert in Burgemeester Van Gansberghelaan 96 en maakt een mooie wandeling naar het proefplatform langs de veldwegel die vertrekt aan de parking.

Wanneer: Dinsdag 30 mei 2023, in de namiddag.

Voor: telers, verwerkers, grondstoffenleveranciers, cateraars, middenveld, overheid, overtuig(en)de consumenten,... Kortom: mensen met ervaring of ambitie in de peulvruchten-keten.

Schrijf je in event.event register at https://ilvo.vlaanderen.be/nl/meer-peulvruchten-van-lokaal-geoogst-tot-op-jouw-bord#entry:299224@1

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek