Hendrik Soete wordt nieuwe CEO Groep Aveve

Op 1 januari 2005 wordt Hendrik Soete de nieuwe CEO van de Groep Aveve. In deze functie volgt hij Alex Geets op die met pensioen gaat. De 54-jarige Hendrik Soete trad in oktober 1999 in dienst bij Aveve als adjunct-directeur-generaal. Momenteel heeft hij als Chief Operating Officer reeds de operationele leiding van Groep Aveve.
29 december 2004  – Laatst bijgewerkt om 14 september 2020 13:54
Op 1 januari 2005 wordt Hendrik Soete de nieuwe CEO van de Groep Aveve. In deze functie volgt hij Alex Geets op die met pensioen gaat. Dat meldde Groep Aveve woensdag in een persbericht.

De 54-jarige Hendrik Soete trad in oktober 1999 in dienst bij Aveve als adjunct-directeur-generaal. Momenteel heeft hij, als Chief Operating Officer (COO), reeds de operationele leiding van Groep Aveve, die een vijftigtal bedrijven telt. Walter Vandepitte, voorzitter van Aveve NV en Cobelal NV, vervangt Alex Geets als voorzitter van het Bestuurscomité van de Groep Aveve.

Aveve stelt in totaal 2.600 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van één miljard euro. Het is de belangrijkste toeleverancier aan de land- en tuinbouw in België, maar is ook actief in de sector van tuincentra, voeding en voedingsindustrie, engineering en IT.

Bron: Belga

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek