Vilt lanceert website officieel

Met een persbijeenkomst in de Landbouwfaculteit van de KU Leuven lanceert Vilt officieel haar website. De lancering had voor Vilt en de hele land- en tuinbouwsector een feestelijke happening moeten worden. Maar er hangt een schaduw over het gebeuren: Vilt verkeert tot op heden in de onzekerheid over haar voortbestaan op 1 januari 2001.
26 oktober 2000  – Laatst bijgewerkt om 4 april 2020 14:25
Met een persbijeenkomst in de Landbouwfaculteit van de KU Leuven lanceert Vilt officieel haar website. Deze gebeurtenis had voor Vilt en de hele land- en tuinbouwsector een feestelijke happening moeten worden. Maar er hangt een schaduw over het gebeuren door het onzekere voortbestaan van Vilt.

Een heel jaar lang heeft Vilt gezwoegd op het electronisch onderkomen voor de hele agro-voedingskolom. De site werd reeds on-line geplaatst op 19 september, maar nu is het dan écht zover. Met een persbijeenkomst wordt het nieuwe medium officieel gelanceerd.

De persbijeenkomst wordt besloten met een toelichting van een aantal professoren over het GGO-onderzoek aan de KUL en een bezoek aan een GGO-laboratorium. Niet alleen technische, maar ook economische, regelgevende en ethische aspecten van de GGO-problematiek zullen aan bod komen.

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek