KUL-eredoctoraat voor professor Sanchez

Professor Pedro Sanchez, directeur-generaal van het International Centre for Research in Agro-Forestry (ICRAF), in Nairobië zal op 2 februari 2001 een eredoctoraat overhandigd krijgen aan de KULeuven. Sanchez is bodemkundige en heeft een internationale reputatie in het domein van bos en bodem.
12 oktober 2000  – Laatste update 4 april 2020 14:25
Professor Pedro Sanchez, directeur-generaal van het International Centre for Research in Agro-Forestry (ICRAF), in Nairobië zal op 2 februari 2001 een eredoctoraat overhandigd krijgen aan de KULeuven. Sanchez is bodemkundige en heeft een internationale reputatie in het domein van bos en bodem. Naar aanleiding van dit eredoctoraat organiseren de landbouwfaculteiten van KUL en UCL op 5 en 6 februari een symposium over duurzame landbouw.

Op 2 februari, dag van haar patroonsfeest, reikt de KUL traditioneel 3 tot 4 eredoctoraten uit. Een andere naam van de nieuwe doctores honoris causa die al bekend is, is die van Robert Steadward, voorzitter van het Paralympic Committee en een gerenommeerd onderzoeker in het domein van sport voor personen met een handicap.

Gerelateerde artikels

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek