header.home link

Webinar Varkensacademie - deel 3

dinsdag, 24 november 2020
Vlaanderen, België
Varkensacademie
Schrijf je in event.event register at https://inagrovzw.microsoftcrmportals.com/VarkensAcademie_De_Lissewal/

Door de uitbraak van het coronavirus werkten Inagro en de Provincie West-Vlaanderen een alternatief uit voor de gekende jaarlijkse trefdag. Onder de naam VarkensAcademie on tour was het de bedoeling om vier kleinere studieavonden te organiseren. Echter, omdat de coronacijfers onrustwekkend blijven stijgen en omdat we alle maatregelen maximaal willen respecteren hebben we beslist om deze studieavonden digitaal te laten doorgaan. Alleen een computer (met geluidsversterking), laptop, smartphone of tablet is noodzakelijk om te kunnen deelnemen. 

Tussen 17 en 26 november organiseren we vier digitale infoavonden (webinar) met telkens één of twee inhoudelijke onderwerpen per avond. Iedereen mag gratis deelnemen aan één of meerdere webinars, maar inschrijven is verplicht. Op de dag van de webinar ontvang je een deelnemerslink voor de online infoavond in je mailbox.

Op deze manier kunnen we onze varkenshouders veilig informeren over enkele technische onderwerpen uit de varkenshouderij.

Op het programma op dinsdag 24 november 2020 van 20u tot 21u30:

  1. Leidingwater of een alternatieve waterbron: wat is beste koop?
    Dominique Huits – Inagro
    De waterfactuur lijkt wel hogere wiskunde. Waterprijs en heffingen allerhande bepalen een stuk van de waterkost. Opslagvoorzieningen en eventuele kosten van waterbehandeling(en) zorgen ervoor dat die uiteindelijke kost nog een stuk hoger ligt. De hogere wiskunde van de totale waterkost wordt toegelicht aan de hand van een aantal concrete voorbeelden.

Schrijf je in event.event register at https://inagrovzw.microsoftcrmportals.com/VarkensAcademie_De_Lissewal/

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek