header.home link

Klimaatroadshow: ontdek haalbare klimaatoplossingen van collega landbouwers

donderdag, 24 november 2022
't Geysenhof; Ivaco; Jerseyhoeve, Schoolstraat 2, 8470 Gistel, België
Boerenbond
Schrijf je in event.event register at https://www.boerenbond.be/klimaatroadshow

Als landbouwer zijn de natuurelementen de werktuigen bij uitstek die terug te vinden zijn in jouw gereedschapskist. Maar wat doe je als de inhoud van die kist hoe langer hoe onvoorspelbaarder lijkt te worden? Met onze Boerenbond klimaatbus bezoeken we drie landbouwbedrijven die haalbare klimaatmaatregelen namen zonder hun verdienmodel uit het oog te verliezen. We hebben dus niet enkel aandacht voor wat jij kan doen voor het klimaat, maar ook voor wat het klimaat kan doen voor jou.

Praktisch

Ga je mee met ons op pad? Naast de boeren zelf is ook ons consulententeam klimaat en technologie aanwezig, samen met vertegenwoordigers van de technologieën die onze boeren gebruiken. Zo weet je al je vragen meteen beantwoord! We bezoeken het Geysenhof, Ivaco en de Jerseyhoeve. Tijdens dit bezoek focussen we op de thema's energie, circulariteit en algemene klimaatimpact. Voor deze roadshow wordt een bus ingelegd. Ook ontbijt en lunch worden voorzien. 

Wil je meer informatie over het programma en de bedrijven? Neem een kijkje op https://www.boerenbond.be/klimaatroadshow en bekijk alvast enkele filmpjes waarin onze boeren alvast een tipje van de sluier oplichten.

Schrijf je in event.event register at https://www.boerenbond.be/klimaatroadshow

Er zijn :newsItemCount nieuwe artikels sinds jouw laatste bezoek